Klimaanlæg

Få et sundt atmosfærisk indeklima

Hos Elektriker Århus tilbyder vi kompetent rådgivning og autoriseret el-installation inkl. opsætning af klimaanlæg, ventilation og varmepumper. Vi har erfaring med installation af ventilationssystemer, aircondition og klimaanlæg hos flere forskellige kundetyper. Det gælder både større systemer med centralaggregat hos restauratører og butikker, kontorer og industri, og naturligvis også mindre klimaanlæg i private hjem og sommerhuse. 

Klimaanlæg er ofte en god investering som højner arbejdsmiljø, indeklima og livskvalitet. Vi tilbyder hjælp til at navigere på markedet for aircondition og klimaanlæg, så du finder det rette produkt der opfylder dine behov uden at være unødigt stort og dyrt i drift. Vi har fordelagtige handelsaftaler med grossister, hvilket gør os i stand til at tilbyde produkter fra de kendte mærker som Panasonic, Bosch, Mitsubishi og Daikin til konkurrencedygtige priser.

Vi sørger for helstøbte og køreklare løsninger der sikrer et sundt og stabilt indeklima. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders situation, og hver kunde får en skræddersyet løsning og installation efter deres behov. Dette er nødvendigt da der er stor forskel på hvordan bygninger er indrettet, og hvilken brug og adfærd installationerne skal tilpasses. Hos os får du al den fornødne viden og vejledning, så der ikke er er tvivl om hvordan anlægget skal betjenes og vi garanterer, at du kan mærke forskel fra før til efter.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Hvorfor klimaanlæg?

Aarhus Elektrikeren klimaanlæg
Aarhus Elektrikeren Klimaanlæg Erhverv

Klimaanlæg til erhverv

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på dit klimaanlæg

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.