Klimaanlæg

Atmosfærisk indeklima

Elektriker Århus tilbyder både kompetent rådgivning og autoriseret installation og opsætning af klimaanlæg, ventilation og varmepumper. Vi har erfaring med installation af ventilationssystemer, aircondition og klimaanlæg hos flere forskellige kundetyper. Det gælder både større systemer med centralaggregat hos restauratører og butikker, kontorer og industri, og naturligvis også mindre klimaanlæg i private hjem og sommerhuse. Klimaanlæg er ofte en god investering som højner arbejdsmiljø, indeklima og livskvalitet. Vi tilbyder hjælp til at navigere på markedet for aircondition og klimaanlæg, så du finder det rette produkt der opfylder dine behov uden at være unødigt stort og dyrt i drift. Vi har fordelagtige handelsaftaler med grossister, hvilket gør os i stand til at tilbyde produkter fra de kendte mærker som Panasonic, Bosch, Mitsubishi og Daikin til konkurrencedygtige priser. 

Vi sørger for helstøbte og køreklare løsninger der sikrer et sundt og stabilt indeklima. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i vores kunders situation, og hver kunde får en skræddersyet løsning og installation efter deres behov. Dette er nødvendigt da der er stor forskel på hvordan bygninger er indrettet, og hvilken brug og adfærd installationerne skal tilpasses. Hos os får du al den fornødne viden og vejledning, så der ikke er er tvivl om hvordan anlægget skal betjenes og vi garanterer, at du kan mærke forskel fra før til efter.

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Aarhus Elektrikeren - klimaanlæg

Hvorfor klimaanlæg?

Der er flere grunde til at installere klimaanlæg, og temperaturregulering er kun én af dem. Et klimaanlæg sørger for luftskifte så man ikke opholder sig i den samme stillestående luft i længere tid ad gangen. Luften renses  og forbedres gennem filtre der fjerner forskellige partikler fra eksempelvis røg, smog, pollen og støv. Et klimaanlæg bidrager også til fjernelsen af CO2- og lugt-gener. Mange af de nyere modeller kan også programmeres og styres fra mobil og tablet, så du opnår fuld kontrol og komfort i skræddersyningen af dit indeklima. 

Om klimaanlægget er påtænkt dit hjem eller din arbejdsplads, så vil det garantere bedre velvære og indklima, hvilket kan mindske lugt- og luftvejsgener samt give færre sygedage. En mere materiel fordel ved investering i klimaanlæg er at et optimalt indeklima også er med til at forlænge levetid og driftsikkerheden i elektriske installationer. Dette gælder især for større serverrum og datainstallationer.

Klimaanlæg til erhverv

Er du på udkig efter klimaanlæg til din erhvervsvirksomhed eller offentlige institution, så er der god grund til at overveje investeringen – den tjener sig nemlig hurtigt hjem. Det er påvist at investeringer i indeklima betaler sig hjem inden for 1-5 år. Forskningsresultater viser store forbedringer i produktivitet og velvære, ved relativt beskedne investeringer i indeklima. At sørge for at have den rette temperatur og god luftkvalitet er altså ikke noget at kimse ad. Du kan læse mere om forskningen her.

Mange nyere bygninger er bedre designet til at give et godt indeklima, men det kræver ofte uddannet personale at vide hvordan bygningsdesign og komplekse udluftningssystemer udnyttes bedst. Derudover så kan medarbejderadfærd også ændre sig, og dermed stille nye krav til styring af indeklimaet. Derfor tilbyder vi udover salg og installation også rådgivning omkring brug af eksisterende installationer. Har du spørgsmål tager vi imod alle typer spørgsmål, og giver gerne et uforpligtende tilbud på rådgivning, produkter og services.

Aarhus Elektrikeren - Klimaanlæg Erhverv

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med