Elektriker Hørning

- i samarbejde med Frederiksbjerg El ApS

Kontakt os i dag

(+45) 70 77 71 34

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Vi leverer for el-service i topkvalitet

Moderne og klassiske el-løsninger i Hørning

Måske tænker vi aldrig helt over, hvor energien kommer fra, når vi sætter forlængerledningen i stikkontakten, eller når vi sætter kaffemaskinen i gang med dagens første – og unægtelig – vigtigste kop kaffe. Sandheden er bare, at vi har behov for en el-branche, der kan arbejde med lav- og højspænding elektricitet – også for vores lokale kundekreds.

Hos Elektriker Hørning har vi sørget for, at du altid modtager topprofessionel el-service, så der i ejendoms- og industribygninger altid er styr på strømmen. Vi foretager os el-opgaver, der drejer sig om at oprette forbindelser til kontakter og enheder, trække ledninger og udvikling af elektricitet. Der er fokus på alarmsystemer, industri, automatik, netværk- og datainstallationer. Vores team udfører ovenstående med fokus på innovationen og moderniteten i el-branchen uden at gå på kompromis med fagets klassiske stil.

EFUL-autorisation til ændring af el-installation

Elektricitet kan være en vanskelig størrelse at arbejde med. Det betyder, at det aktive arbejde med el kræver, at du har styr på dine handlinger, da det ellers kan resultere i fatale konsekvenser for sundhed, miljøet og sikkerheden.

Hos Elektriker Hørning har autorisation og kvalitetssikring stor indflydelse på det arbejde, som vores fagfolk udfører for vores lokale kundekreds. De går tæt hånd i hånd, når det kommer til el-opgavernes udførsel og resultat. Vores fagfolk sørger for at den lokale el-service lever op til alle lovpligtige regler og retningslinjer. Det kræver, at vi har et team af fagfolk, der formår at arbejde ud fra det fornødne videns-, værdi- og kompetencesæt indenfor el-branchen. Sødan sørger vi for, at samarbejdet med Frederiksbjerg El ApS kommer til sin ret i den energiservice og de el-installationer, som vores fagfolk leverer til den lokale kundekreds.
Elektriker Århus elektriker håndvaerker service
Elektriker Århus elektriker håndværker el-installatoer
Elektriker Århus elektriker energioptimering pv solceller

Hvilken service søger du?

Hørning som serviceområde

Effektive el-løsninger i Hørning og omegn

Som satellitby i det østjyske er Hørning placeret som en del af Skanderborg kommune. Sydvest for Aarhus og nord for Skanderborg er det mindre lokalsamfund beliggende i kuperet og bakket terræn.

Vores fagfolk sørger for, at den velkendte gode service fra Frederiksbjerg El når ud til de mindre bydele. Heriblandt er 8362 Hørning en vigtig kundekreds for vores lokale fagmænd. De udfører funktions- og leveringsdygtige el-løsninger, som afspejler deres store kendskab til bydelen. Det gør, at kunderne modtager holdbare og solide løsninger, som optimerer elektriciteten hjemme hos dig. Vores team afhjælper både, når der er tale om et klassisk el-tjek i privaten, eller håndteringen af større og mere omfattende entreprisearbejde i virksomheds- og industribygninger.
Elektriker Århus elektriker energioptimering pv solceller

"Elektriker Hørning" er Frederiksbjerg Els lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret el-teknik

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 77 71 34

Ring til Elektriker Hørning

kontakt@aarhuselektrikeren.dk

Skriv til Elektriker Hørning

Åbningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 14:00

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.