Elektriker Galten

- i samarbejde med Frederiksbjerg El ApS

Kontakt os i dag

(+45) 70 77 71 34

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Autoriseret elektriker i Galten

Søger du el-teknik eller installation?

Vores lokale kundekreds har forskellige behov, når det kommer til de forskellige løsninger indenfor el-branchen. Elektriker Galten tilbyder et mandskab med stor alsidighed, hvorfor vi formår at omfavne bredt, når det gælder service, installation eller reparation af kraftstik, lys, elektriske apparater, antenne eller el-tavler. Det kan afhænge meget af dit behov for professionel hjælp til elektriciteten i hjemmet, virksomheden eller institutionen, hvorvidt du har behov for simple el-løsninger, eller søger assistance til mere omfattende entreprisearbejde. Hos Elektriker Galten gør vi en dyd ud af at leverer funktionsdygtige el-løsninger ved både lav- og højspændingsservice, da det er vores primære kilde til elektricitet i hverdagen.

EFUL-autorisation for miljø og sikkerhed

Hos Elektriker Galten har vi høje forventninger til den el-service, som vi leverer til vores lokale kundekreds. Det vil sige, at vi følger de lovmæssige regler og retningslinjer, der følger med, når der arbejdes med elektricitet i nutidens Danmark.

Den såkaldte EFUL-autorisation er dermed væsentlig, da den bidrager med at skabe tryghed for vores kunder og virksomheden. Det er nødvendigt at have autorisation til at arbejde med og tilbyde el-service, da det kræver særlige kompetencer og færdigheder at udføre el-installationerne. Som kunde er du garanteret en solid kvalitetssikring, da autorisationen på samme måde tager hensyn til den generelle sundhed og sikkerhed.

Elektriker Århus elektriker håndvaerker service
Elektriker Århus elektriker håndværker el-installatoer
Elektriker Århus elektriker energioptimering pv solceller

Hvilken service søger du?

Galten som serviceområde

Alt inden for el-branchen i Galten og omegn

I Region Midtjylland er Galten placeret mellem Silkeborg og Aarhus. I tæt samarbejde med Frederiksbjerg El ApS leverer vi den genkendeligt gode service til vores lokale kendekreds i 8464 Galten. Vi bringer den kvalitetssikre el-service ud til private og erhverv i området. Det gør vi bl.a. for, at vi sammen kan optimere de elektricitetsdrevne servicesystemer til ejendoms- og industribrug.

Vores team af kyndige fagfolk bestræber sig på at være bekendt med det lokale samfund og serviceområde, så vi kan sammensætte de bedst mulige el og installationstekniske løsninger for den enkelte kunde. Vi udfører alt indenfor el-fagets rammer, ligesom der er stor respekt for fagets stil både med et klassisk og moderne øjemed.
Elektriker Århus elektriker energioptimering pv solceller

"Elektriker Galten" er Frederiksbjerg Els lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret el-teknik

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 77 71 34

Ring til Elektriker Galten

kontakt@aarhuselektrikeren.dk

Skriv til Elektriker Galten

Åbningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 14:00

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.