Tele & data

El-installation af systemer

Den moderne virksomhed anno 2021 er dybt afhængige af en sikker kommunikation med kunder og leverandører, samt i interne sammenhænge. Der sker konstant udviklinger på området for informationsteknologi, og det kræver en seriøs samarbejdspartner at skulle træffe beslutninger vedrørende datainstallationer. 

Hos Elektriker Århus foretager vi større kabel- og datainstallationer til det erhvervsformål, og klarer også opsætning af trådløst internet, netværk og hotspots. Til dette formål har vi specialister, som servicerer vores kunder med at identificere og eksekvere behovstilpassede løsninger, der tager højde for el, teknik, data og meget mere.

 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - transformer anlæg

Kabel-installation

Når der skal sættes nye el-installationer op, eller foretages tilføjelser eller ændringer ved netværksforbindelserne, er det vigtigt at respektere systemet. Det er heller ikke al kabelføring man må foretage selv. Stikledningen, der forbinder din ejendom til elnettet, eller de installationskabler der leder strøm rundt i bygningen til enten 230 volts forbindelser eller kraft installationer, må man som ufaglært indenfor elteknik ikke selv arbejde med. Ofte vil kablerne også være af en anden tykkelse, end hvad man kender fra normale fleksible tilslutningsledninger fra lamper, TV og andre elektriske apperater. 

Når det kommer til datainstallationer trækkes forbindelser til netværket gennem signalkabler, som ikke er strømførende. Disse må man gerne selv håndtere og arbejde med. Det skal dog bemærkes at der er forskellige slags signalkabler, og at de kan overføre data i forskellige hastigheder. Derfor er det altid en god idé at snakke med en autoriseret el-installatør, når virksomheden foretager ændringer i data-netværket i bygningen. Således er sikrer man som erhvervsdrivende, at få den optimale data-løsning, der yder den mest stabile og effektive forbindelse. 

Data-installation

Vi ved, at det kan være et irritationsmoment uden lige, hvis der er knas med forbindelsen – både ud af erhvervsvirksomheden, men især også for kunder, der forsøger at etablere kontakt. Derfor forlader vores tekniker aldrig opgaven hos en kunde, før løsningen er blevet ordentligt sikret, og der er kørt benchmarks og hastighedstests. Vi sørger for at opsætningen af servere og tilslutning af både kobber- og fiberforbindelser fungerer, som de skal, og lever op til de aftalte krav om hastighed, støj og sikkerhed. 

Elektriker Århus - Data og server
Elektriker Århus - ethernet server og wifi

Lan/ethernet

Skal virksomheden have trukket ethernet-kabler i bygningen for at sikre stabil og maksimal udnyttelse af båndbredden? Vi er altid klar til at hjælpe. Virksomheder vil ofte ikke kunne nøjes med WI-FI som i almindelige hjem, hvis det er til større kontorlandskaber, eller hvis der er brug for hurtig og sikker overførsel af store filer. Derfor er det sikre valg at trække ethernet-kabler i den hastighedskategori, der passer til virksomhedsdriftens behov, men som samtidig fremtidssikrer til opgraderinger af internethastigheden. Kabelføring kan hurtigt se meget rodet ud, især hvis et større netværk af computere og servere skal forbindes. Derfor kan det tilskrives, at installationen af kablerne enten bores eller fræses ind i vægge, eller monteres pænt i skinner eller lister. 

Wi-Fi og Hotspot

Er der brug for opsætning af hotspots, til at sikre trådløs forbindelse for kunder, klienter eller medarbejdere rundt i bygningen? Elektriker Århus klarer opgaven til UG. Private og ansatte anvender i stigende grad trådløse enheder, som bærbare computere, tablets eller smartphones, og mange jobfunktioner kræver brug af disse. Derfor får de fleste driftsvirksomheder installeret trådløse internetforbindelser gennem en række hotspots – også kaldt et mesh. Disse sikrer trådløse forbindelse til mobile enheder, mens stationære enheder, der typisk bruges til tungere data-overførsler, er fysisk forbundet til netværket via kabler. Vi tilbyder også optimering af trådløse netværker gennem installation af WI-FI forstærkere. På den måde kan virksomheden potentielt få meget mere ud af den nuværende internetforbindelse, uden at skulle tilføre ekstra routere eller enheder. 

Elektriker Århus - Data og LAN

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med