El-installation Erhverv

Belysning til hverdagen

Elektriker Århus klarer alle opgaver med el-installationer og vi foretager nye elektriske installationer i forbindelse med nybyggeri eller renovering, men også eftersyn og reparation af ældre el-installationer. 

Vi er leveringsdygtige indenfor adskillige typer belysning til erhverv. Belysning er en faktor, der har en betydelig indflydelse på arbejdsmiljøet og rammerne omkring det. Lyssætning er funktionsbetinget og kan være med til at fremme koncentrationsevnen og effektiviteten hos arbejdende ansatte. 

Hos Elektriker Århus vejleder og løser vi ethvert elteknisk behov i forbindelse med belysning til erhverv i forbindelse med butik, kontor, industri eller lager. Vi har særligt fokus på moderne typer elektrisk lys såsom LED, der er typisk skaber besparelser grundet pærens øget energieffektivt og livstid. Vi installerer også styring af lys, hvilket kan tilpasses til både manuel eller automatisk dæmpning eller slukning af lyskilder i ubemandede områder. 

 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - strømkabler
Elektriker Århus - Køkken kogeplade

Hvidevareservice og el-installation

Hos Elektriker Århus håndterer vi levering, opsætning og tilslutning af diverse hårde hvidevarer til erhvervsformål bl.a. kantine, restauration og industri i erhvervsvirksomheder. I forlængelse af dette tilbyder vi installation af følgende hvidevarer: 

  • Ovn 
  • Komfur 
  • Emhætte 
  • Vaskemaskine og tørretumbler 
  • Kogeø eller kogesektion 
  • Opvaskemaskine 
  • Køle- og fryseskab 

N.B.: Det er uden betydningen, hvor I har købt jeres hvidevarer; vi kommer efter behov, eller når du ringer. Med vores el døgnservice rykker vi ud og foretager reparationen, hvis akut hjælp mod forventning skulle opstå. Vi tilbyder også faste serviceaftaler til jeres virksomhed. I den anledning skræddersyer vi en serviceplan, der passer specifikt til virksomhedens behov. Så er I garanteret en sikker drift. 

Erhvervskøkken, toilet og badeværelse

I erhvervskøkkener er det lovpligtigt, at der er styr på den eltekniske sikkerhed. Det er en sikerhed for medarbejderne i arbejdsmiljøet, og sikrer tilmed funktionaliteten af køkkenets elektriske installationer, apparater og armaturer. Da erhvervskøkkenet ofte udgøres af en stor koncentration af el-installationer, er der mange ting, der kan forstyrre hverdagen på arbejdspladsen. Som elektrikere og installatører sørger vi for, at samtlige køkkeninstallationer er monteret sikkert, funktionelt og optimalt i overensstemmelse med lovkravene, og vi giver gerne et godt tilbud på en serviceaftale. Derudover tilbyder vi også el-opsætning og installation i badeværelser; dette gøre om nødvendigt i samarbejde med en VVS-installatør. Vi sørger for at både toilet og badefaciliteter i jeres erhvervsvirksomhed lever op til de gældende vådrumsregler og -standarder. 

Elektriker Århus - køkken installation erhverv
Århus Elektriker - Ventilation anlæg
Århus Elektriker - El ventilation

Ventilation og udluftningssystemer

For erhvervsvirksomheder er indeklima og trivsel på arbejdspladsen tæt relateret. Det termiske og atmosfæriske klima, som ventilation fokuserer på, er ikke blot et spørgsmål om sikring af komforten på arbejdspladsen, da luftskiftet også kan have en betydning for graden af sygefravær. Derudover kan installation af ventilationsanlæg også gavne selve bygningen, da regulering af luftfugtighed er afgørende for at undgå høje CO2 niveauer, skimmelsvamp eller lignende. Afhængig af virksomhedens placering kan pollen være en gene, og dette kan ventilationsanlæg også filtrere fra. 

I forbindelse med installation af ventilation er det rent energimæssigt værd at overveje anlæg med varmegenvinding. Varmegenvinding er energibesparende over tid og udnyttes ofte af mere avancerede ventilationsanlæg, som samler varmeenergien fra f.eks. forurenet luft og genbruger den til opvarmning af ren luft til bygningen. I forbindelse med ventilationsanlæg sker dette helt konkret i en varmeveksler, hvor de to luftstrømme passer hinanden meget tæt. Adskilt af en tynd metalplade vil varmeenergien fra den forurenede luftstrøm, der samles op af udsugningen, udveksles med den kolde og friske luft, der suges ind udefra. Således genbruges varmen og varmeenergien fra bygningen samtidig med, at man får en effektiv udluftning.

Teknikum og bryggers

Hos Elektriker Århus sørger vi for, at der er styr på virksomhedens teknikrum, og at alle el-installationer er korrekt mærkede og certificerede. Skal I udvidde, bygge nyt eller renovere kan vi også hjælpe med rådgivning om de særlige regler og lovkrav, der gør sig gældende til større el-installationer ved erhvervsdrift. Her står vi klar med kompetente elektrikere, der har styr på den korrekte opsætning af eltavle, gruppetavle og automatsikringer, og ved hvilke specifikationer dit HPFI relæ har brug for, afhængig af virksomhedens driftsbehov. 

Elektriker Århus - elinstallation

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med