El-installation

Belysning af hjemmet

Hos Elektriker Århus udfører vi enhver opgave indenfor el-installation for private. I forbindelse med nybyggeri, renovering eller bare en udskiftning er vi behjælpelige med installation af både belysning, hvidevarer og teknik til elskabe m.m.

Vi anser belysning som en væsentlig del af ethvert hjem. Vores elektrikere er behjælpelige med både rådgivning og el-installation, så vi kan skabe den helt rette stemning i hjemmet. Vi udfører installation af både indendørs og udendørs belysning, samt loftlamper, sengelamper, LED spot, lampeskinner og lignende. Så har du f.eks. en spisebordslampe, der skal op, er vi til rådighed. Derudover er vores fagmændbehjælpelige med generelle tiltag, som f.eks. renovering af gamle el-installationer og installation af ekstra stikkontakter. 

Det er vigtigt at man engang imellem får vedligeholdt sine hvidevarer. Med vores hvidevareservice sikrer vi, at samtlige produkter er installeret korrekt, så de både fastholder deres optimale funktionalitet samt lever op til den forventede levetid. På den måde kan man komme nedbrud og udskiftning i forkøbet, og man undgår f.eks., at ovnen bryder sammen midt i forberedelserne til den store middag. Det kan derfor betale sig at bestille et serviceeftersyn, hvis opvaskemaskinen ikke kan pumpe vandet ordentligt ud, køleskabet larmer mere end normalt, eller hvis tørretumbleren i bryggerset tager længere tid om at få tørret tøjet. Kontakt os hvis du har brug for hjælp eller har generelle spørgsmål til servicering af dine hvidevarer.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Køkken og badeværelse

Elektriker Århus kogeplade installation
Elektriker Århus el-sikring

Bryggers, teknikrum og -skabe

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på din el-installation

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bemærk: Vi tilser ikke hvidevarer udenfor alm. åbningstid.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.