El-installation

Belysning af hjemmet

Hos Elektriker Århus udfører vi enhver opgave indenfor el-installation for private. I forbindelse med nybyggeri, renovering eller bare en udskiftning er vi behjælpelige med installation af både belysning, hvidevarer og teknik til elskabe m.m.

Vi anser belysning som en væsentlig del af ethvert hjem. Vores elektrikere er behjælpelige med både rådgivning og el-installation, så vi kan skabe den helt rette stemning i hjemmet. Vi udfører installation af både indendørs og udendørs belysning, samt loftlamper, sengelamper, LED spot, lampeskinner og lignende. Så har du f.eks. en spisebordslampe, der skal op, er vi til rådighed. Derudover er vores fagmændbehjælpelige med generelle tiltag, som f.eks. renovering af gamle el-installationer og installation af ekstra stikkontakter. 

Det er vigtigt at man engang imellem får vedligeholdt sine hvidevarer. Med vores hvidevareservice sikrer vi, at samtlige produkter er installeret korrekt, så de både fastholder deres optimale funktionalitet samt lever op til den forventede levetid. På den måde kan man komme nedbrud og udskiftning i forkøbet, og man undgår f.eks., at ovnen bryder sammen midt i forberedelserne til den store middag. Det kan derfor betale sig at bestille et serviceeftersyn, hvis opvaskemaskinen ikke kan pumpe vandet ordentligt ud, køleskabet larmer mere end normalt, eller hvis tørretumbleren i bryggerset tager længere tid om at få tørret tøjet. Kontakt os hvis du har brug for hjælp eller har generelle spørgsmål til servicering af dine hvidevarer. 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - Kogeplade installation

Køkken og badeværelse

For de fleste familier er køkkenet et centralt samlingspunkt i hjemme. Vi mener , at det er ekstra vigtigt, at både lys og hvidevarer fungerer optimalt og tilpasses køkkenrummet. Det skal være et rum man kan arbejde i, men også et rum, som skaber hyggelige rammer, der kan samle familien. Eftersom at køkkenet er et multirum, så er det betydeligt, at man lægger ekstra fokus her. Det er et rum, som man tilbringer meget tid og værdi. 

Funktionsdygtighed og logistik er nøgleord, og disse relaterer sig særligt til køkkeninstallationer. Derfor anbefaler vi, at man bruger tid på, at udvælge de rigtige komponenter og apparater, der kan opfylde familiens behov – både med hensyn til ophold og madlavningen, men også den efterfølgende rengøring. Derudover skal lyset både indbyde til hygge, men det skal også være optimeret til, at man kan få arbejde med madlavningen. 

Ligeledes er badeværelset et rum, hvor man bruger en væsentlig del af hverdagen. De fleste har et mentalt billede af et rigtig flot veloplyst og velindrettet badeværelse. Denne wauw-effekt kan være vanskelig at opnå, men vi har erfaring med at få det æstetiske til at passe ind i det funktionelle. Lyssætning er her et nøgleelement. 

Bryggers, teknikrum og -skabe

Et bryggers er i mange husstande et helt centralt funktionsrum. Det bruges ofte som opbevaringsrum, lager, vaskerum eller værksted, og så er det typisk her at boligens el og teknik har base. Samtlige el-forbindelser trækkes herfra og ud i hjemmets øvrige rum. Der er forskellige måder, hvorpå forbindelserne laves. Som regel løber ledningerne i præinstallerede elektrikerrør, som ligger i enten gulve, vægge eller lofter. 

Ved nye el-installationer trækker vi evt. en ny forbindelse. Det gør vores elektriker ved hjælp af en såkaldt søgefjeder; et redskab som skubbes gennem et af elektrikerrørene. Det gør vi fra bryggerset, hvor funktionaliteten er i højsædet. Det gør vores fagmænd i stand til – let og sikkert – at montere og installere nye stikkontakter, roset, lampeudtag eller hvidevarer i husstanden.

Teknikrummet er et funktionsrum, der er dedikeret til al teknik i forbindelse med elektricitet, sikring, VVS, internet og TV. Som omdrejningspunktet for boligens tekniske installationer er det ligeledes her at vores elektrikere og installationmontører begår sig. Moderne teknikrum og -skabe er typisk etableret med forbehold for fremtidige ændringer. De tillader dermed let implementering af mindre eller enkelte nye el-installationer. Ved større tiltag – såsom installation af et ekstra køkken – kan omfanget være større, afhængigt af teknikrummets komponenter og størrelse.

Elektriker Århus - el sikring

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med