Eltavle

El- og boligtavler til private i Aarhus Kommune

Eltavle, RCD eller fejlstrømsafbryder – kært barn har mange navne. Det elektriske installationstekniske arbejde bør håndteres af professionelle fagfolk, da el-installationerne i den kaliber kræver assistance fra autoriserede elektrikere, når det gælder montering, installation og tilslutning.

En eltavle, udstyret med en fejlstrømsafbryder (RCD), bidrager med stabil og sikker el. Din eltavle udgør en del af den samlede el-installation i den respektive ejendom, hvorfor den er uundværlig, når det kommer til sikkerhedsniveauet. Derfor er det vigtigt, at den fungerer, og lever op til de højeste standarder. Et funktionelt og effektivt eltavle vil slukke strømmen, hvis den oplever eller støder på fejl.

Afkoblingen af strømmen kan ske, når en genstand rører ved strømførende eller jordforbindende elementer. Ligesom den vil reagere, hvis noget strømførende kommer i direkte kontakt med en jordforbindelse.

Din eltavle er samlingspunktet for alle boligens elkabler. Den strøm der forlader din eltavle skal være en tilsvarende mængde, til den strøm, som relæet modtager. Hvis ikke, så er det tegn på, at strømmen løber udenom eltavlen. Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til defekte el-installationer, enheder og apperater. Vores fagfolk kan hjælpe med at navigere rundt i de mange forskellige modeller, så du får hænderne i et boligtavle af høj kvalitet.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Ombygning af eltavle

Elektriker Århus el-sikring
Elektriker Århus privat elsikring

Installation af RCD fejlstrømsafbryder

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på din eltavle

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bemærk: Vi tilser ikke hvidevarer udenfor alm. åbningstid.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.