Elektriker Erhverv

Standarden inden for virksomheder og erhverv

Hos Elektriker Århus varetager vi private opgaver såvel som erhvervsopgaver. Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os i elteknik til erhvervsformål såsom butikker og kontorer, samt større virksomheder og landbrug, der kræver omfattende totalløsninger. 

Vi forstår, at funktionalitet er en primær prioritet for alle virksomheder, når der skal findes passende løsninger til eksempelvis belysning og ventilation. Vores elektrikere og øvrige fagmænd indgår altid i en tæt kontakt med kunden; dette for at sikrer at vores arbejde både løser problemer og dækker behov, og for at sikre tryghed og gennemsigtighed for kunden fra den allerførste kontakt. 

Belysning og ventilation har stor betydning for både indeklima, koncentrationsevne og arbejdsglæde i ethvert arbejdsmiljø. Dette gør sig særligt gældende i virksomheder, institutioner og offentlige rum. Vi arbejder med forskellige typer belysning, der bedst betinger sig til forskellige situationer. Vi installerer f.eks. pendeler, industrilamper og spots samt sensorstyret lys, væglys  og uplights både indendørs og udendørs. Vi stiller naturligvis vores erfaring til rådighed i form af en vejledende snak om netop dit tilfælde, og hvad der er bedst egnet til situationens formål. Det samme gælder ventilationsløsninger, hvor det ikke kun er et spørgsmål om kapacitet til luftskifte, men også behovet for opvarmning eller nedkøling, der har betydning for en optimal løsning. I relation til ovenstående, er endnu en vinkel at have in mente, hvor meget energibesparing, der kan opnås. 

Vi installerer også de nye IHC anlæg, der kan tilpasses til bygninger og arealer i alle størrelser. IHC står for Intelligent House System, og er et intelligent elsystem, som giver mulighed for at omarrangere el-installationer, uden at skulle trække nye ledninger. Man kan simpelthen programmere de forskellige installationer. Den grad af fleksibilitet giver også mulighed for at tilpasse ens elforbrug bedre i forhold til behovet, hvilket oftest betyder besparelser på elregningen. At få installeret IHC anlæg er især relevant at overveje, hvis du etablerer nybyggeri, tilbygger eller renoverer. 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - el anlæg

Har I check på eltavlen?

I 1993 blev det lovpligtigt, at alle boliger skulle have et HPFI relæ eller en fejlstrømsafbryder, som det typisk også kaldes. Der kan dog forekomme systemfejl på relæet eller måske er det ikke tidssvarende. Da HPFI relæet er, hvad der beskytter beboere og brugere af el-installationerne mod fejlstrøm, er det værd at genoverveje sin løsning, såfremt at man ejer en ældre ejendom.

 I forbindelse med installation af eltavle er det også et lovkrav, at de forskellige el-grupper er mærket rigtigt. Dette er typisk håndterbar problemstilling i de private hjem. I modsætning kan det i større virksomheder være et omfattende stykke arbejde at sikre den rigtige mærkning af bygningens eltavle eller eltavler. I den anledning er der en større risiko forbundet med mangelfuld eller decideret fejlagtig mærkning. 

Når sikkerheden skal i højsædet

Ønsker du at sikre din ejendom mod ubudne gæster? Så kan vi sørge for  optimale dækning med installation af videoovervågning og adgangskontrol. Vi har forskellige løsninger med videoovervågning afhængig af, om der f.eks. er incitament for adgang fra smartphone, eller hvilket behov der er for lagring af optagelser. Videoovervågning kan både være relevant for butiksejere, for at forebygge tyveri, samt for at forebygge imod hærværk på erhvervsejendomme, som ofte er et let offer for vandalisme og graffiti.

 I forbindelse med adgangskontrol og sikring integrerer vi som regel de nødvendige elektroniske systemer, der på praktisk vis giver adgang til f.eks. ansatte, personale og enhver anden, som har relevante erindrer i bygningen. Typisk gives der adgangs ved hjælp af kortlæser, nøglebrikker eller dørtelefon. Vi rådgiver og imødekommer naturligvis virksomhedens behov med en tilsvarende andgangs- og sikringsløsning. Kontakt os for mere info.

Elektriker Århus - elektriker eftersyn

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med