Elektriker erhverv

Standarden inden for virksomheder og erhverv

Hos Elektriker Århus varetager vi private opgaver såvel som erhvervsopgaver. Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os i elteknik til erhvervsformål såsom butikker og kontorer, samt større virksomheder og landbrug, der kræver omfattende totalløsninger.

Vi forstår, at funktionalitet er en primær prioritet for alle virksomheder, når der skal findes passende løsninger til eksempelvis belysning og ventilation. Vores elektrikere og øvrige fagmænd indgår altid i en tæt kontakt med kunden; dette for at sikrer at vores arbejde både løser problemer og dækker behov, og for at sikre tryghed og gennemsigtighed for kunden fra den allerførste kontakt. 

Belysning og ventilation har stor betydning for både indeklima, koncentrationsevne og arbejdsglæde i ethvert arbejdsmiljø. Dette gør sig særligt gældende i virksomheder, institutioner og offentlige rum. Vi arbejder med forskellige typer belysning, der bedst betinger sig til forskellige situationer. Vi installerer f.eks. pendeler, industrilamper og spots samt sensorstyret lys, væglys  og up-lights både indendørs og udendørs. Vi stiller naturligvis vores erfaring til rådighed i form af en vejledende snak om netop dit tilfælde, og hvad der er bedst egnet til situationens formål. Det samme gælder ventilationsløsninger, hvor det ikke kun er et spørgsmål om kapacitet til luftskifte, men også behovet for opvarmning eller nedkøling, der har betydning for en optimal løsning. I relation til ovenstående, er endnu en vinkel at have in mente, hvor meget energibesparing, der kan opnås.

Vi installerer også de nye IHC anlæg, der kan tilpasses til bygninger og arealer i alle størrelser. IHC står for Intelligent House System, og er et intelligent elsystem, som giver mulighed for at omarrangere el-installationer, uden at skulle trække nye ledninger. Man kan simpelthen programmere de forskellige installationer. Den grad af fleksibilitet giver også mulighed for at tilpasse ens elforbrug bedre i forhold til behovet, hvilket oftest betyder besparelser på elregningen. At få installeret IHC anlæg er især relevant at overveje, hvis du etablerer nybyggeri, tilbygger eller renoverer. 

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Har I check på eltavlen?

Elektriker Århus el-anlæg
Elektriker Århus elektriker eftersyn

Når sikkerheden skal i højsædet

Kontakt os i dag

Få et godt el-tilbud på opgave

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bemærk: Vi tilser ikke hvidevarer udenfor alm. åbningstid.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.