El-eftersyn

Standarder inden for el-branchen

Som autoriseret elektriker foretager vi el-eftersyn. Et el-eftersyn omfatter og inkluderer en el-installationsrapport, som er den første del af huseftersynsordningen. Den anden del udgøres af en tilstandsrapport. Det er vigtigt, at man i forbindelse med salg af bolig får udarbejdet en el-installationsrapport, eftersom det er et lovkrav pr. 1. maj 2012. Dermed er el-installationsrapporten og tilstandsrapporten afgørende for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. 

Ved et boligsalg hæfter sælger altid for skjulte fejl og mangler i 10 år. Dette kan blive en dyr fornøjelse, hvis der f.eks. udbryder brand på grund af fejl ved el-installationerne. Derfor er det en god idé, at få lavet en ejerskifteforsikring, så man personligt ikke hæfter for potentielle skader. En el-installationsrapport er gyldig i 1 år, efter den er udarbejdet. Det er kun autoriserede el-installatører, der kan udføre gyldige el-eftersyn.

I forbindelse med el-eftersynet vurderer vores fagmænd alle de synlige el-installationer. I samme omgang gennemgår de blandt andet en kontrolmåling af fejlstrømsafbryderen, en stikprøvekontrol af materieler bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag, en gennemgang af lavvoltsinstallationer (f.eks. belysning og spotlamper). Derudover foretager vi tests og målinger af hovedtavlen (relæet, sikringerne og fejlstrømsafbryderen). 

Et el-eftersyn omfatter ikke utilgængelige el-installationer, udendørs elinstallationer (skure og garager som hører under bygningsmassen er dog omfattet af eftersynet), hårde hvidevarer, og andre brugsgenstande, el artikler og lignende. Pr. standard gennemgår man alle beboelsesrum såsom entré, gang, grovkøkken, bryggers, opholdsrum, soverum, hobbyrum, spiserum og lignende rum, herunder gildestuer og badeværelser. Dertil kommer øvrige rum som sauna, toiletter, loftsrum, skunkrum, krybekælder, cykelskur, værksted, brændeskur, redskabsrum, garager og carporte. 

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

El-installation og rapporteringsforhold

Elektriker Århus elarbejder
Elektriker Århus el-eftersyn og ejerskabsskifte

Ejerskabsskifte og -forsikring

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på dit el-eftersyn

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.