Elektriker Hasselager

- i samarbejde med Frederiksbjerg El ApS

Kontakt os i dag

(+45) 70 77 71 34

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Autoriseret el-service i Hasselager

Find din elektriker, el-installatører eller montør

Noget af det, der helt sikkert vil stikke ud i en tilstandsrapport, hvis I ønsker at sælge jeres hus, er fejl og mangler i jeres el-installationer. De typiske fejl og mangler skyldes ofte uautoriserede løsninger, som i værste fald kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Derfor opfordrer vi altid til, at man udelukkende benytter sig af autoriserede el-installatører ved såvel nybyggeri som ved renovering. Elektriker Hasselager er dit foretrukne valg, hvad end det gælder et alment el-tjek, opdatering af el-løsninger eller andet. Vi benytter os kun af autoriserede elektrikere, som skaber moderne og tidssvarende løsninger, der er anbefalet af Sikkerhedsstyrelsen.

Tidssvarende energioptimering i ​2024

Når du tænker ‘elektriker’, tænker du måske på services som installation af hvidevarer, kabelinstallation, netværksinstallation og lignende. I 2024 er det dog også især services som installation af varmepumper, lysstyring, opsætning af ladestation til elbil og generel energioptimering, der sættes i forbindelse med nutidens elektriker. Ønsker du også at opnå konkrete elbesparelser i hjemmet, kan vi hos Elektriker Hasselager være behjælpelige med alt fra sparring og rådgivning til udførelsen af projektet. Vi sørger for, at du har en pålidelig og topprofessionel partner hele vejen igennem, og kan være behjælpelige med en elektriker til private, til erhverv samt til det offentlige.
Elektriker Århus elektriker håndvaerker service
Elektriker Århus elektriker håndværker el-installatoer
Elektriker Århus elektriker energioptimering pv solceller

Hvilken service søger du?

Hasselager som serviceområde

Vi dækker alt fra Lemming til Enslev

Elektriker Hasselager er din lokale serviceindsats hos Frederiksbjerg El ApS. Vi servicerer hele 8361 Hasselager og de omkringliggende byer, herunder bl.a. Tranbjerg, Højbjerg og Viby. Hasselager består af store industriområder, hvor der helt naturligt medfølger unikke problemstillinger, når det kommer til el og el-installationer. Vi hos Elektriker Hasselager kan være behjælpelige med alt fra alarmsystemer til overvågning og meget mere. Vi servicerer naturligvis også private, hvad end du bor i Hørning, Lemming eller Edslev. Ingen opgave er for stor eller lille for os, så bor du i Hasselager-Kolt og omegn, så er Elektriker Hasselager din lokale serviceindsats inden for al el-service.
Elektriker Århus elektriker energioptimering pv solceller

"Elektriker Hasselager" er Frederiksbjerg Els lokale serviceindsats...

Samme gode service

Autoriseret el-teknik

Modtag dit tilbud!

Kontakt- og serviceinfo

(+45) 70 77 71 34

Ring til Elektriker Hasselager

kontakt@aarhuselektrikeren.dk

Skriv til Elektriker Hasselager

Åbningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 14:00

Lørdag: Efter aftale
Søndag: Efter aftale
Helligdage: Lukket

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.