IHC-styring

Intelligente systemer til forsimpling af hverdagen

Hos Elektriker Århus er vi garant for et godt håndværk. Vi følger den nyeste udvikling og sikrer dermed vores kunder de bedste løsninger med henblik på energibesparelser, komfort og sikkerhed. Samtidig gør vi en stor dyd ud af at hver enkel kunde får opfyldt netop dets særlige behov. Med det for øje, tilbyder Elektriker Århus IHC-installationer. IHC-styring er den ideelle løsning for dig, der ønsker fuldt overblik og kontrol over dit energiforbrug, hvad enten du søger en effektiv systemløsning i dit private hjem eller i en virksomhed.

Intelligent House Concept, som er forkortet IHC, er en intelligent, moderne og komfortabel styring af alle boligens eller virksomhedens elektriske installationer. Herunder også styring af lys, varme, ventilation samt overvågning- og alarmsystemer. Selve styringen har du lige ved hånden via din smartphone, tablet eller computer – uanset hvor du befinder dig.

IHC-installation har mange fordele. Først og fremmest er det en løsning, der imødekommer den enkelte families eller den enkelte virksomheds faktiske behov ved at tilpasse forbruget herefter. Der er således en økonomisk gevinst af hente med en IHC-installation. Samtidig vil denne løsning øge komforten med brugerdefinerede løsninger indenfor blandt andet lys og varme, som sikrer dig, din familie eller virksomhed det helt rigtige indeklima.

For den private kunde er det værd at bemærke, at IHC-løsningen er eftertragtet og dermed vil gøre boligen mere attraktiv på boligmarkedet ved et eventuelt salg. Derudover vil IHC-installationen med garanti kunne spare dig og din familie for bekymringer, som kan opstå i en stresset hverdag. Med den intelligente installation er det nemlig muligt at slukke lys, kaffemaskine, TV, strygejern osv. selvom du ikke befinder dig i hjemmet. Ligeledes er det muligt at tænde for varmen i sommerhuset inden ankomst eller slå tyverialarmen til.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

IHC el-installationer

Elektriker Århus solceller tagflade
Elektriker Århus installationskabler

Vi anbefaler LK IHC

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på IHC-installation

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bemærk: Vi tilser ikke hvidevarer udenfor alm. åbningstid.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.