IHC-styring

Intelligente systemer til forsimpling af hverdagen

Hos Elektriker Århus er vi garant for et godt håndværk. Vi følger den nyeste udvikling og sikrer dermed vores kunder de bedste løsninger med henblik på energibesparelser, komfort og sikkerhed. Samtidig gør vi en stor dyd ud af at hver enkel kunde får opfyldt netop dets særlige behov. Med det for øje, tilbyder Elektriker Århus IHC-installationer. IHC-styring er den ideelle løsning for dig, der ønsker fuldt overblik og kontrol over dit energiforbrug, hvad enten du søger en effektiv systemløsning i dit private hjem eller i en virksomhed.

Intelligent House Concept, som er forkortet IHC, er en intelligent, moderne og komfortabel styring af alle boligens eller virksomhedens elektriske installationer. Herunder også styring af lys, varme, ventilation samt overvågning- og alarmsystemer. Selve styringen har du lige ved hånden via din smartphone, tablet eller computer – uanset hvor du befinder dig.

IHC-installation har mange fordele. Først og fremmest er det en løsning, der imødekommer den enkelte families eller den enkelte virksomheds faktiske behov ved at tilpasse forbruget herefter. Der er således en økonomisk gevinst af hente med en IHC-installation. Samtidig vil denne løsning øge komforten med brugerdefinerede løsninger indenfor blandt andet lys og varme, som sikrer dig, din familie eller virksomhed det helt rigtige indeklima.

For den private kunde er det værd at bemærke, at IHC-løsningen er eftertragtet og dermed vil gøre boligen mere attraktiv på boligmarkedet ved et eventuelt salg. Derudover vil IHC-installationen med garanti kunne spare dig og din familie for bekymringer, som kan opstå i en stresset hverdag. Med den intelligente installation er det nemlig muligt at slukke lys, kaffemaskine, TV, strygejern osv. selvom du ikke befinder dig i hjemmet. Ligeledes er det muligt at tænde for varmen i sommerhuset inden ankomst eller slå tyverialarmen til. 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - solceller tagflade

IHC el-installationer

IHC er en moderne løsning, som kan udføre opgaver, der omhandler mere end blot de traditionelle elektriske installationer. Med IHC-installationer er det muligt at have fuld kontrol over alle hjemmets applikationer herunder også varme, lys, ventilationer og alarmer. Alarmløsninger vil således være indbygget i din elinstallation. Med IHC findes der alarmer for indbrud, gas -og røgudslip samt vandlækage. Således er der en tryghed og sikkerhed forbundet med IHC-styring. Endvidere er det muligt at udbygge elinstallationen og dermed fremtidssikre boligen eller virksomheden. 

En af fordelene ved IHC-løsninger er, at det styres af et softwareprogram og ikke af kabler. Dermed har man altid friheden til at ændre på sine elinstallationer – også efter de er etableret. Det betyder at en IHC-systemløsning er en skræddersyet løsning, som kan ændres efter behov. IHC-styring er altså brugbar i mange forskellige henseender. Det er løsningen til dig, som ønsker en effektiv, brugerdefineret og energivenlig løsning til en moderne bolig eller virksomhed, som kræver tidssvarende løsninger. 

Vi anbefaler LK IHC

IHC-installationer har mange funktioner, men er samtidig en brugervenlig løsning med elegante designs. Der findes mange forskellige løsninger på den intelligente bolig eller virksomhed. Hos Elektriker Århus er det muligt at vælge løsninger, der ikke kræver meget, og som kan blive installeret hvor som helst. Eksempelvis LK IHC Wireless. IHC trådløse kontakter er styrbare kontakter, der installeres i alle opholdsrum. Kontakterne kommunikerer trådløst med hinanden, hvilket gør det muligt at styre hele husets kontakterne fra én enhed. Denne løsning har mange fordele. Blandt andet kan man med LK IHC Wireless tænde kontakten på væggen, og dermed slippe for de traditionelle stikkontakters uhensigtsmæssige placeringer.

De trådløse kontakter er blot en opdatering af de nuværende stikkontakter, og det er dermed en simpel og lettilgængelig løsning. Andre IHC-elinstallationer er mere komplekse og vil betyde, at hele boligen eller virksomhedens elinstallationer ville kunne styres via fjernbetjening. Fælles for alle løsninger er, at IHC har stort fokus på komfort, sikkerhed og energibesparelse. Uanset om du eller din virksomhed ønsker simple eller komplekse elinstallationer, står vores erfarne elektrikere klar til at løse både store og små opgaver. Har du spørgsmål til IHC-styring står Elektriker Århus altid til rådighed med kyndig rådgivning.

Elektriker Århus - installationskabler

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med