Solceller

En energivenlig og bæredygtig løsning

Leder du efter et miljørigtigt og energibesparende alternativ til din nuværende elektricitetskilde? Elektriker Århus har engageret sig i solenergi, og derfor har vi stor erfaring indenfor den rette montering og installation af solceller, hos private husstande såvel som i erhverv.

Solceller er gået hen og blevet en populær investering, og det er der mange gode grunde til. Solceller er en investering i den verden, vi lever i, og i den vi skal give videre. Fossile brændstoffer, som i dag er vores primære kilde til energi, er en knapressource, som vil slippe op indenfor en overskuelig årrække. Derfor er det på tide at kigge nye veje, nemlig mod vedvarende energiformer.  

Helt grundlæggende anvendes solcelleanlægget til at producere elektricitet fra solens lys. Når solens lys rammer solcellen får materialets elektroner tilført energi, og der vil blive skabt ensrettet elektrisk strøm. Faktisk kan solceller udnytte helt op til 20% af lysets stråling til elektricitet.

Et solcelleanlæg sparer miljøet for en masse CO2, men det er ikke det eneste sted at hente besparelser. Et solcelleanlæg vil mindske størrelsen af din elregning. Først og fremmest er solceller en langvarig løsning. Med den rette viden og brug af materialer er det forventeligt at et anlæg har en holdbarhed på 30 år. Endvidere producerer et solcelleanlæg mere elektricitet end egetforbruget. Den overskydende strøm sendes til det offentlige elnet, hvor det er muligt at sælge ud af den grønne energi, således at strømmen brugt på elnettet bliver modregnet i eget forbrug. Med et solcelleanlæg producerer du altså ikke alene grøn energi til dig selv, men også til dit nærområde.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Solceller til private

Elektriker Århus solceller tag
Elektriker Århus solceller tagflade

Solceller til erhverv

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på solceller

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.