Solceller

En energivenlig og bæredygtig løsning

Leder du efter et miljørigtigt og energibesparende alternativ til din nuværende elektricitetskilde? Aarhus Elektrikeren har engageret sig i solenergi, og derfor har vi stor erfaring indenfor den rette montering og installation af solceller, hos private husstande såvel som i erhverv.

Solceller er gået hen og blevet en populær investering, og det er der mange gode grunde til. Solceller er en investering i den verden, vi lever i, og i den vi skal give videre. Fossile brændstoffer, som i dag er vores primære kilde til energi, er en knapressource, som vil slippe op indenfor en overskuelig årrække. Derfor er det på tide at kigge nye veje, nemlig mod vedvarende energiformer.  

Helt grundlæggende anvendes solcelleanlægget til at producere elektricitet fra solens lys. Når solens lys rammer solcellen får materialets elektroner tilført energi, og der vil blive skabt ensrettet elektrisk strøm. Faktisk kan solceller udnytte helt op til 20% af lysets stråling til elektricitet.

Et solcelleanlæg sparer miljøet for en masse CO2, men det er ikke det eneste sted at hente besparelser. Et solcelleanlæg vil mindske størrelsen af din elregning. Først og fremmest er solceller en langvarig løsning. Med den rette viden og brug af materialer er det forventeligt at et anlæg har en holdbarhed på 30 år. Endvidere producerer et solcelleanlæg mere elektricitet end egetforbruget. Den overskydende strøm sendes til det offentlige elnet, hvor det er muligt at sælge ud af den grønne energi, således at strømmen brugt på elnettet bliver modregnet i eget forbrug. Med et solcelleanlæg producerer du altså ikke alene grøn energi til dig selv, men også til dit nærområde.

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - solceller tag

Solceller til private

Når vi installerer solceller er effektivitet, kvalitet og pris i fokus. Først og fremmest sørger vores autoriserede elektrikere for at besigtige montagestedet. Der er flere faktorer, der er altafgørende i forhold til solcellernes effektivitet heriblandt placering af solcelleanlægget. Derfor er alle vores installationer skræddersyet til netop dit hus.

Et solcelleanlæg er en investering i fremtiden, men det kan samtidig være en bekostelig affære, hvis ikke de rette valg bliver truffet. Derfor står vi til rådighed med vores ekspertise lige fra første kontakt. Vi kender til lovgivning på området og kan rådgive i eksempelvis hvilke fradrag, du kan få. Inden installationen påbegyndes tager vi os af BBR-registrering samt kontakt til kommune og elselskab.

Solceller til erhverv

Selvom der oftest er tale om andre størrelsesordener hos erhvervsdrivende end hos private, følges de samme principper, når det kommer til besigtigelse, montering og installering af solcelleanlæg. Med et solcelleanlæg hos erhvervsdrivende er der flere praktiske ting, der skal tages højde for. Blandt andet hvilken metode, der skal benyttes for resultatopgørelse af solcellernes produktion, om anlægget skal være tilkoblet det offentlige elnet og hvorvidt solceller er driftsmidler eller installationer. Med vores erfaring indenfor disse og andre forhold bliver vejen til en grøn profil overskuelig og ukompliceret. 

Hvis dit erhverv har store arealer eller flader, som kan udnyttes til vedvarende energi, så kontakt Aarhus Elektrikeren for råd eller et uforpligtende tilbud. 

Elektriker Århus - solceller tagflade

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med