HPFI-relæ

El-tjek af HPFI-relæ hos Elektriker Århus

En fejlstrømsafbryder, et HPFI-relæ, en HPFI-afbryder eller et fejlstrømsrelæ fortæller om et kært barn, der har mange navne. Det elektriske installationstekniske arbejde bør håndteres af professionelle fagfolk, da el-installationerne i den kaliber kræver assistance fra autoriserede elektrikere, når det gælder montering, installation og tilslutning.

En eltavle udstyret med en fejlstrømsafbryder bidrager med beskyttelse. Dit HPFI-relæ udgør en del af den samlede el-installation i den respektive ejendom, hvorfor den er uundværlig, når det kommer til sikkerhedsniveauet. Derfor er det vigtigt, at den fungerer, og lever op til de højeste standarder. Et funktionelt og effektivt HPFI-relæ vil slukke strømmen, hvis den oplever eller støder på fejl.

Afkoblingen af strømmen kan ske, når en genstand rører ved strømførende eller jordforbindende elementer. Ligesom den vil reagere, hvis noget strømførende kommer i direkte kontakt med en jordforbindelse.

Men hvordan virker et HPFI-relæ, tænker du? Et HPFI-relæ er samlingspunktet for alle ejendommens elkabler. Den strøm der forlader dit HPFI-relæ skal være en tilsvarende mængde, til den strøm, som relæet modtager. Hvis ikke, så er det tegn på, at strømmen løber udenom HPFI-relæet. Kontakt os, hvis du har behov for hjælp til defekte el-installationer, enheder og apperater. Vores fagfolk kan hjælpe med at navigere rundt i de mange forskellige modeller, så du får hænderne i et HPFI-relæ med høj kvalitet.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Vigtigheden af en fejlstrømsafbryder

Elektriker Århus privat elsikring
Elektriker Århus el-sikring

Fra HPFI-relæ til RCD-relæ

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på din HPFI-installation

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el
Man-tors: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 14:00
Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.