Elektriker til private

El og installation til private

Som privatkunde hos Elektriker Århus får du vejledning og service indenfor installation og montering af hvidevarer, belysning, dørtelefoner, IHC anlæg (Intelligent House Control) og generelle el-installationer til det private hjem.

Vores kompetente team af elektrikere, installationsmontører og el-installatører hjælper med alt indenfor deres grundlæggende håndværk. Dette omfatter både eksempelvis belysning, el-installation og montering af hårde hvidevarer. Det er altid betydningsfuldt, at man får installeret og monteret sine el-installationer og hvidevarer korrekt, for på den måde at sikrer funktionsdygtige og sikrer rammer for hverdagen i hjemmet. 

Det er vigtigt, at lys, lamper, kontakter og installationer fungerer ordentligt, så man ikke skal byrdes af, at køleskabet ikke køler optimalt. Som elektriker foretager vi derfor også hvidevareservicetjek således, at man kan sørge for, at apparaterne fungerer efter hensigten. 

Vi oplever i ny og næ, at ældre husstande ikke lever op til de krav, som vi som moderne forbrugere har i dag. Man kunne f.eks. ønske, at der var flere stikkontakter til fjernsyn, kaffemaskine, blender og andet. Dette kan til nød løses ved installation af flere stikkontakter. Det samme gør sig gældende, hvis man er ved at etablere et bryggers, hvor der er behov for flere kraftstrøms-stik. 

Går du med nogle af disse overvejelser, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Er behovet større, udfører vi også energioptimeringer af boliger. Energioptimering giver mulighed for, at privatkunder kan spare penge på el- og varmeregningen, og samtidig gøre en indsats for miljøet. Dette gælder både indenfor alternativer til el og varmekilder til det moderne hjem

Vil du som ejendomsejer forsikre, at dine el-installationer er sikre og lever op til lovkravene? Eller står du med en bolig, der skal sælges? Vi er autoriserede indenfor el-eftersyn og er erfaren med, at vurdere hvorvidt installationer er sikker eller ej – og hvad den optimale el-løsning kunne være. Vores elektrikere besøger især ældre ejendomme i Århus, hvor kunderne ønsker mere tidssvarende el-installationer af enten praktiske eller økonomiske årsager. I den anledning udfører vi oftest el-installationsrapport, så kunden kan oprette en ejerskifteforsikring ved køb og salg af ejendommen. 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - elektronik sikring

IHC, det intelligente hjem

Digitaliseringen har i en årrække været i rivende udvikling. Denne udvikling har meldt sin ankomst i hjemmet, hvor vi i stigende grad installerer IHC anlæg. Dette anlæg gør det muligt at automatisere elektriciteten i husstanden. Derved kan beboerne styre både lys og varme fra mobile enheder som tablets, smartphones, osv. Således kan både lys og varme fjernstyres både inde- og udefra bygningen. F.eks. kan man tænde for varmen i sommerhuset, mens du er på vej, så der er lunt, når man ankommer. 

Dertil gør IHC det muligt at automatisere udluftning af husstandens enkelte rum. Dette ved hjælp af et enkelt tryk, der åbner og lukker vinduerne. Er enheden elektrisk drevet, så kan vi tilpasse en løsning. Der er mange muligheder indenfor IHC området, og både flere og flere produkter byder sig på markedet. Går du med en drøm om, at automatisere dit hjem og gøre det ’intelligent’, så står vi klar med praktisk ekspertise. 

Dørtelefon og adgangskontrol

Vi tilbyder forskellige muligheder indenfor dørtelefoner og bistår både med opsætning og reparationer. Der er både produkter med og uden kamerafunktion, og modeller der kan ringe direkte op til mobil eller fastnet. Dertil er det muligt at tillade adgang via mobile enheder som tablet eller smartphone. 

Hvilken model der er den rigtige til den enkelte husstand, kommer selvfølgelig meget an på boligens størrelse og udformning. Vores montører vejleder og servicerer efter behov – så har du specifikke ønsker, imødekommer vi dem naturligvis.

Elektriker Århus - el adgangskontrol

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med