Energioptimering

Elektricitet, energi og miljø

Som boligejer og især beboer har graden af energioptimering af byggeriet en vis betydning. Det kan betale sig at undersøge både forbrugsmæssigt og økonomisk. Der er nemlig være penge at spare, hvis bygningen benytter sig af naturlige, bæredygtige og genanvendelige energikilder. Dette har både direkte og indirekte indflydelse på husstandens el- og varmeforbrug. 

Et andet helt centralt incitament for energioptimering er, at man gør en indsats i forhold til det fælles miljø og klima. Man sikrer dermed en reduceret udledning af CO2 i dagligdagen. Elektricitet er i den forbindelse en energikilde, der har et minimalt carbon footprint i sammenligning med f.eks. brændsel eller fjernvarme. Det er særligt miljøvenligt at generere egen elektricitet vha. solceller, hvor man ikke har et effekttab ved levering, som er tilfældet ved det lokale elnet. Vi har stor erfaring med montering og installation af solceller, varmepumper og gulvvarme.

Solceller genererer vedvarende energi via solens lysstråler. Det vil sige, at husstanden producerer sin egen strøm, og udnytter det naturlige miljø og klima til dette formål. Mængde af elektrisk energi og strøm, som solcellen aktivt producerer, kan forbrugeren få oplyst via et display-produkt. Vores installationsmontør forbindelse typisk displayet direkte til lagringsbatteriet, der fungerer som et lager for al genereret elektricitet. På den måde sikres husstandens beboere, at sommerens energioverskud er tilgængeligt i vinterperiodens mørke.

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Solceller som aktiv energikilde

Elektriker Århus solceller tag
Elektriker Århus varme gulvvarme

Varme, energiforbrug og økonomiske besparelser

Gulvvarme som opvarmningsform

Elektriker Århus installationskabler

Kontakt os i dag

Få et godt tilbud på energioptimering

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bemærk: Vi tilser ikke hvidevarer udenfor alm. åbningstid.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.