EL-Entreprise

Aarhus' lokale el-entreprenør

Står du overfor et større eller mindre byggeprojekt, men mangler hjælp til at bevare overblikket eller blot at få de sidste ender til at mødes?

Hos Elektriker Århus ved vi, at den rigtige entrepriseform er uhyre vigtig – uafhængigt af byggeprojekts størrelse. Derfor tilbyder vores autoriserede medarbejdere både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Således sikres du som bygherre den mest optimale løsning. Uanset hvilken entrepriseform du vælger, er der garanti for at vi leverer punktlighed, håndværksmæssig kvalitet og et konstruktivt samarbejde.

Når du søger en entreprise er erfaring et nøgleord. Elektriker Århus har mange års erfaring med forskellige typer entrepriseopgaver. Derfor kan vi med garanti sige, at vi har kendskab til netop den type opgave, som du søger hjælp til. Gennem disse opgaver har vi etableret et netværk af pålidelige samarbejdspartnere, som vi kan trække på i alle byggeriets faser.

Når du skal vælge den rigtige entrepriseform er der flere væsentlige ting, som du skal tage stilling til. Hvad er omfanget er byggeprojektet? Hvilke håndværksmæssige kompetencer besidder du? Skal du have en rådgiver? Hvor meget tid har du til rådighed? Har du sat dig ind i juraen? Hvilke forskellige tilladelser, dokumenter samt kontrakter, der skal underskrives. Hvilke tegninger og beskrivelser, der skal foreligge kommunen og de økonomiske aspekter af et større eller mindre byggeprojekt herunder indhentning af kvalificerede tilbud.

Har du valgt et samarbejde med os, har du samtidig vist os stor tillid, og derfor anser vi det som vores fornemste opgave at følge projektet helt til dørs. Vi arbejder med dialog og stor gennemsigtighed i byggeriets sammensætning og prissætning. Samtidig gengælder vi tilliden ved at overholde de aftaler, som er indgået på forhånd.

Har du spørgsmål til entreprise eller ønsker et uforpligtende tilbud, står vi altid klar med kompetent rådgivning.

 

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med

Elektriker Århus - entreprise

Fagentreprise

Med fagentreprise er det dig som bygherre, der er projektansvarlig. Det vil sige, at det er bygherrens opgave at planlægge alt fra materialevalg til tidsplaner gennem alle byggeriets faser. Det er desuden bygherrens opgave at indgå alle kontrakter med hver enkelt fagentreprenør herunder koordinering herimellem.

Med Elektriker Århus som din fagentreprenør sætter vi os grundigt ind i dine behov. Det er dig, der har det overordnet overblik, men vores kompetente rådgivere står altid til rådighed.   

Hovedentreprise

En hovedentreprise omfatter mange af de ydelser, der indgår i et byggeprojekt. Hovedentreprenøren er reelt en fagentreprenør med det overordnede ansvar for disponering, udvælgelse, koordinering og styring af øvrige fagentrepriser undervejs i byggefasen.

Med Elektriker Århus som din hovedentreprenør repræsenterer vi dig. Vi tager vi os af fagentreprenørerne, således at vi er den eneste kontaktperson, du skal forholde dig til. Vi ønsker at byggeprocessen er så bekymringsfri som overhovedet muligt for vores kunder. 

Elektriker Århus - køkken installation erhverv
Elektriker Århus - Erhverv

Totalentreprise

En totalentreprise omfatter alle ydelser, der indgår i et byggeprojekt. Med totalentreprise er alle fag slået sammen i én entreprise. Totalentreprenøren kommer – på baggrund af dialog med bygherren – med et bud på planlægning, projektering af eksempelvis arkitekt og ingeniør. 

Totalentreprenøren er ansvarlig for udførelsen af projektet i alle dens faser. Totalentreprenøren står for kontrakter samt kontakt til diverse herunder myndigheder.

Modtag DIT
elektriker-tilbud

Udfyld venligst følgende informationer
og vi kontakter dig hurtigst muligt.

El-service leveres i samarbejde med