Elektriker privat

El og installation til private

Som privatkunde hos Elektriker Århus får du vejledning og service inden for installation og montering af hvidevarer, belysning, dørtelefoner, IHC anlæg (Intelligent House Control) og generelle el-installationer til det private hjem.

Vores kompetente team af elektrikere, installationsmontører og el-installatører hjælper med alt indenfor deres grundlæggende håndværk. Dette omfatter både eksempelvis belysning, el-installation og montering af hårde hvidevarer. Det er altid betydningsfuldt, at man får installeret og monteret sine el-installationer og hvidevarer korrekt, for på den måde at sikrer funktionsdygtige og sikrer rammer for hverdagen i hjemmet. Det er vigtigt, at lys, lamper, kontakter og installationer fungerer ordentligt, så man ikke skal byrdes af, at køleskabet ikke køler optimalt. Som elektriker foretager vi derfor også hvidevareservicetjek således, at man kan sørge for, at apparaterne fungerer efter hensigten. 

Vi oplever i ny og næ, at ældre husstande ikke lever op til de krav, som vi som moderne forbrugere har i dag. Man kunne f.eks. ønske, at der var flere stikkontakter til fjernsyn, kaffemaskine, blender og andet. Dette kan til nød løses ved installation af flere stikkontakter. Det samme gør sig gældende, hvis man er ved at etablere et bryggers, hvor der er behov for flere kraftstrøms-stik. 

Går du med nogle af disse overvejelser, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Er behovet større, udfører vi også energioptimeringer af boliger. Energioptimering giver mulighed for, at privatkunder kan spare penge på el- og varmeregningen, og samtidig gøre en indsats for miljøet. Dette gælder både indenfor alternativer til el og varmekilder til det moderne hjem

Vil du som ejendomsejer forsikre, at dine el-installationer er sikre og lever op til lovkravene? Eller står du med en bolig, der skal sælges? Vi er autoriserede inden for el-eftersyn og er erfaren med, at vurdere hvorvidt installationer er sikker eller ej – og hvad den optimale el-løsning kunne være. Vores elektrikere besøger især ældre ejendomme i Århus, hvor kunderne ønsker mere tidssvarende el-installationer af enten praktiske eller økonomiske årsager. I den anledning udfører vi oftest el-installationsrapport, så kunden kan oprette en ejerskifteforsikring ved køb og salg af ejendommen. 

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

IHC, det intelligente hjem

Elektriker Århus elektronik sikring
Elektriker Århus el adgangskontrol

Dørtelefon og adgangskontrol

Kontakt os i dag

Få et godt el-tilbud på din opgave

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bestil din elektriker!

samarbejdspartner frederiksbjerg el

Bemærk: Vi tilser ikke hvidevarer udenfor alm. åbningstid.

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.